Kinderopvang

Welke mogelijkheden biedt PCBO De Regenboog in samenwerking met kinderopvang Doomijn?

Voorschoolse opvang

Heeft u vanaf 7.30 uur opvang nodig? Kinderen van De Regenboog Woudhuis kunnen op maandag, dinsdag en donderdag terecht bij vso 'Regenwoud' en op woensdag en vrijdag op vso 'Het Wakkere Woud' gehuisvest in het Bolwerk.

De kinderen van de Regenboog Osseveld zijn van harte welkom bij vso 'Sterrenpret', in de ruimte van de bso in het eigen schoolgebouw.

Voor meer informatie kunt u bellen met Doomijn Kinderopvang via telefoonnummer (038) 421 45 21. Liever via e-mail contact? Ga naar de contactpagina van Doomijn Kinderopvang en vul het formulier in.

Kinderen op fiets

Overblijven

Sinds 1 januari 2017 eten alle kinderen op school tussen de middag onder begeleiding van hun leerkracht of een TSO medewerker.

Als aanspreekpunt voor u als ouder en om het overblijven in goede banen te leiden heeft iedere school een coördinator: De Regenboog Woudhuis: Hillegonda van Dijk 055 3667288 of De Regenboog Osseveld: Mieke 055 5415141

Buitenschoolse opvang

Na schooltijd en in vakanties zijn de kinderen van harte welkom bij de bso’s van Doomijn Kindervang. Op De Regenboog Osseveld is dit bij Sterrenpret, op De Regenboog Woudhuis is dit bij Het Regenwoud.

Bso Sterrenpret

Onze naam zegt het al, bso Sterrenpret staat voor heel veel pret. En natuurlijk voor gezelligheid. Elke dag weer! De school is uit, lekker naar de bso! We horen het de kinderen vaak zeggen. Niet zo gek, want ze mogen zelf kiezen wat ze hier doen in hun vrije uurtjes na school. Sporten? Knutselen? Rennen op het schoolplein? Zoveel te kiezen, zoveel te doen en te ontdekken!

Het maakt niet uit hoe oud je bent, bij bso Sterrenpret vermaak je je altijd. Zo hebben we elke dag leuke en spannende activiteiten en soms ook leuke uitjes. Voor sportievelingen, voor knutselaars en keukenprinsen en prinsessen. Ook de gamer is hier op z’n plek. Liever buiten op verkenning? Ga je gang! Op het schoolplein heb je de ruimte. Net als op het veldje naast onze bso, daar staan goals en zelfs een klimtoren. Aan elke leeftijd is gedacht. De jongste kinderen van 4 en 5 jaar hebben hun eigen groep. Net als de kinderen van 6 tot en met 9 jaar, die vinden alweer hele andere dingen leuk. En voor de jonge tieners is er Megakids, een eigen relaxplek waar ook leeftijdsgenootjes uit de buurt komen. Supergezellig dus!

Nieuwsgierig? Bel voor meer informatie over bso Sterrenpret telefoonnummer (038) 421 45 21. Liever via e-mail contact? Ga naar de contactpagina van Doomijn Kinderopvang en vul het formulier in. De openingstijden kunt u vinden op de website van bso Sterrenpret.

Bso Het Regenwoud

Kinderen verdienen de ruimte. Die krijgen ze dan ook bij ons. Ruimte om te bewegen, om op ontdekking te gaan en om helemaal zichzelf te zijn. Dat is waar het om gaat op bso Het Regenwoud. Dé plek waar vrije tijd vooral superfijne tijd is!

Onze bso zit in basisschool De Regenboog. En dat heeft grote voordelen. Want daarmee hebben de kinderen alle mogelijkheden om zich grenzeloos te vermaken. Binnen hebben we voor onze twee groepen heerlijke lokalen met verschillende hoeken. Eigenlijk een hoek voor elke interesse. Een keuken- en poppenhoek, een autohoek, verkleedhoek, knutselhoek… Er is zelf een hoekje voor de 9-plussers waar ze even kunnen relaxen. Kinderen kunnen bij ons dus alle kanten op.

Dat geldt ook voor buiten. Er is een klimrek, een duikelrek en schommels en natuurlijk is er een zandbak. Er zijn zelfs fietsen en skelters! Natuurlijk verkennen we de wereld buiten onze opvang ook regelmatig. En dat gaat gewoon door tijdens de vakanties. Zwemmen, samen naar de kinderboerderij of wandelen en samen boodschappen doen bij het pleintje in de buurt. Genoeg te bedenken en te doen!

Nieuwsgierig? Bel voor meer informatie over bso Regenwoud telefoonnummer (038) 421 45 21. Liever via e-mail contact? Ga naar de contactpagina van Doomijn Kinderopvang en vul het formulier in. De openingstijden kunt u vinden op de website van bso Het Regenwoud